dimarts, 31 de març del 2009

Els profes també okupen


El dia del nostre referèndum una vintena de professors de la UB es tancaren a la universitat. Flipant, no?

Els mitjans de comunicació psoeitzats no transmeten aquesta informació!!! Tenen por de res??

Encarreguem-nos noltros de que això ho sàpiga tothom!!

Vos pas l'info:


Una vintena de professors ocupen la UB contra el Pla

BARCELONA, 25 Mar. (EUROPA PRESS) -


Una vintena de membres del Personal Docent Investigador (PDI) i del Personal d'Administració i Servei (PAS) s'ha tancat cap a les 21.00 hores d'avui a l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (UB) per protestar contra el Pla de Bolonya i contra les càrregues policials cap a estudiants de dimecres passat.

En declaracions a Europa Press, un portaveu del PDI, Ermegol Gassiot, ha explicat que passaran la nit al recinte, i que demà se sumaran a la manifestació convocada per la Coordinadora d'Assemblees d'Estudiants (CAE) i pel Sidicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

"L'Administració no vol afrontar el debat sobre la reforma de Bolonya i no ens fiem del model, que ha estat poc transparent i reitera la lògica del mercat en crisi", ha argumentat Gassiot, i ha criticat que el procés s'ha fet "d'esquenes" a la comunitat universitària.

Alhora ha demanat que es depurin responsabilitats de les càrregues contra estudiants a nivell polític, policial i acadèmic, ja que ha demanat la dimissió del rector de la UB, Dídac Ramírez, i del rector de la Pompeu (UPF), Josep Joan Moreso --que també va ordenar un desallotjament fa poc--.

1 comentari:

sard ha dit...

Montserrat Cases avui vespre a les 22:00 a IB3 Ràdio al programa Planisferi, de Rafa Gallego.
Parlarà sobre Bolonya i els esdeveniments que han anat passant gràcies a l'Assemblea...

Endavant!