dimarts, 3 de març del 2009

Comunicat de premsa de l’Assemblea d’Estudiants contra Bolonya i el SEPC

L’Assemblea d’estudiants contra Bolonya de la U.I.B. i el SEPC convoquen una jornada de vaga als instituts i a la universitat i una manifestació dia 12 de març a les 12:00 hores a la Plaça del Tub, contra l’aplicació de l’EEES.

La mobilització serà de caire unitari, d’aquesta manera, i després de molt de temps, els estudiants dels instituts i de la universitat sortiran plegats al carrer. A més, diverses entitats, sindicats i partits polítics s’han adherit a aquesta convocatòria.

Per aquest motiu, convocam als mitjans de comunicació a una roda de premsa que es durà a terme el proper dilluns dia 9 de març a les 10:00h, al vestíbul de l’Edifici Ramon Llull del campus universitari. La intencionalitat d’aquesta roda de premsa és explicar els motius pels quals es du a terme aquesta mobilització. A més, aprofitarem per explicar l’estat de l’ocupació i les diferents accions que durem a terme després de la vaga, entre les quals destaca una consulta a la comunitat universitària perquè aquesta pugui donar la seva opinió sobre l’aplicació de l’EEES.

Aprofitant aquest comunicat, tant l’Assemblea d’Estudiants contra Bolonya de la UIB com el SEPC, volem aclarir la nostra posició envers la mobilització convocada per dia 4 de març pel “Sindicato de Estudiantes”. Es tracta d’un esdeveniment del qual tant l’Assemblea d’Estudiants contra Bolonya de la UIB com el SEPC es desvinculen totalment a causa de la gestió i de les formes emprades per aquest col·lectiu. Per explicar aquest fet, argumentam que la convocatòria de dia 12 de març és de caràcter unitari, a nivell estatal i planificada des de novembre de 2008. En conseqüència, creiem legítim i representatiu un moviment que compta amb la presència de totes les assembles d’estudiants contra Bolonya de l’Estat espanyol, a més de l’adhesió de desenes d’entitats representatives i històriques de la societat civil illenca i estatal. Denunciam el mal ús que fan alguns mitjans del treball de l’AEvsB de la UIB. Repetidament s’està emprant la nostra simbologia, iconografia i imatges per associar-nos a altres organitzacions externes al moviment real contra Bolonya. És lamentable la manipulació d’aquests mitjans que sense contrastar la informació publiquen autèntiques barbaritats. D´aquesta manera demanam que no es tornin a emprar les nostres imatges per anunciar altres esdeveniments aliens a nosaltres ja que, s’està estudiant emprendre accions legals contra tals difamacions.

1 comentari:

pezonpolis ha dit...

Hola, soc el Martín d'Alaró (els que okuparen el dissabte saben qui soc)
i m'he de posar amb contacte amb na Saray o na Sílvia

martindelbon@yahoo.es