dimecres, 25 de febrer del 2009

Un estudiant de la UAB en vaga de fam per l'educació pública

2 comentaris:

Joan Segura ha dit...

Hola
1)Per favor, no aviseu tan tart de les reunions, aquesta rao i la falta de serietat en general, crec que son una de les raons de que fa temps que no ens reunim ni 300 ni tan sols 50 persones
2) de sa vaga general de dia 4 que feis? pasau olimpicament? o directament defensau que no s´ha de fer?
3) Si voleu contactar amb els instituts també podeu contactar amb el comitè de vaga al mail comitelluitamallorca@gmail.com Convoquem per dia 4, que es sa vaga general convocada a tot s´estat tant a instituts com a moltes facultats. Sobre dia 12 encara no se ha pres una decissió, primera perque es una convocatoria de moment minoritaria i enfrontada a la del 4, i segona perque conve veure dia 4 l´estat del moviment despres de l´aturada del moviment contra bolonia dels darrers messos.
Si dia 4 va be, pot esser que hi hagi condicions per un 12 exitos, pero si dia 4 surt fluix ho hem de pensar be abans de enfrascar al moviment a una mobilització minoritaria, amb idees poc clares, poc temps i poca preparació. Son opinions, idees que estan al debat, n´hi ha mes, Es prendrà una decissió a alguna de les reunions de abans de dia 4 o el mateix dia 4 a la manifestacio, o be, a la reunió que es faci inmediatament despres a la vaga de dia 4. En qualsevol cas si convoquem serà per fer-ho seriosament i per posarmos de acord.
Salut i no a bolonya

servo ha dit...

Bones Joan Manuel! Sóc en Toni de l'assemblea.

Primer de tot, tens raó, hauriem d'avisar una mica abans de les assemblees, mea culpa. Això si, la darrera hem avisat amb bona antelació.

Sa vaga de dia 4 no en sabem res, ningú ens ha convocat. Per favor no t'enfadis ni empris aquest tó tan agresiu, estem per lo mateix i hauriem d'intentar no dividir el tema. Simplement les assemblees d'estudiants contra bolonya d'arreu de s'estat han convocat per dia 12, i per això convocam.