dimecres, 10 de desembre del 2008

Des del grup de comunicació anunciam que hem de decidir una hora per anar a xerrar amb la rectora. Na Montserrat en va dir de quedar divendres, però tenim dues opcions pel que fa l'hora. O a les 8:30 del matí o a partir de les 16h. Hem d'avisar quant abans, per tant, esperam propostes!!

10 comentaris:

Sara Martín ha dit...

Jo crec que seria molt més adient fer-ho a partir de les 16h., una vegada sapiguem exactament què hem de fer, no?

O preferiu més anar-hi a les 08.30?

Unknown ha dit...

Ja sabeu si la majoria hi està en contra? Tal com he llegit, sou 100. De veritat penseu que 100 assitents a una mobilització d'una universitat on som un, dos o tres milers (no ho sé gaire), són molts?

Per què no s'ha fet una enquesta, abans de tanta cridòria?

Per què no vau començar fa uns quants anys a mobilitzar-vos, i no ara que just estan a punt d'implantar-ho si és que no s'ha fet ja?

Res, simples observacions.
Francesc

Sebastià ha dit...

Jo crec que s'hauria d'anar a xerrari a partir de les 16h, ja que així ja haurem tingut temps de haver discutit el que hem de discutir a l'assamblea i així també haurà pogut "llegir" l'escrit tothom que acudesqui a l'assamblea.

Paula ha dit...

Jo també pens que es millor a les 16h, just dspres de l'assamblea.


En quant al comentari de Francesc, dir que la gent que va votar a l'Assamblea (oberta a TOTS els estudiants de la Uib, on TOTS tenien dret a opinar i de fet era qüasi un deure), va sortir un 100% de vots en contra del plá Bolonya.
Que hi estaves a favor?
Hauries d'haver assistit a l'Assamblea i votar Si al plá Bolonya.
I et puc assegurar que no només són 100 les persones que están en contra del plá Bolonya, i a molta gent li afecta i no precisament de manera positiva el pla. I no es només un sector reduit de Mallorca que s'ha aixecat en contra del pla: Malaga, Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Lleida, Saragossa, Granada, Jaén, Salamanca, Leon, Girona, Ourense, Ciudad Real, San Sebastian, Tenerife, Baena(Cordoba), entre d'altres, creus que es cosa de només 100 mallorquins que els ha vengut en gana possar-se en contra del plá "perque si"?
I ja s'ha plantejat l'error de que potser feim tard, pero al manco hi ha gent que es preocupa, per la no privatització de la universitat publica, i no ens quedem de mans plegades fent "simples observacions"

Que a tu no t'afecta el pla?
Molt bé per tu.
Si ens vols ajudar, t'uneixes, però necessitem a gent que ens doni solucions i propostes, no es necesiten observacions

Unknown ha dit...

Benvolguda Paula,
Amb el teu permís:

A mi m'afecta tant com a tu, el pla. I ja sé que no es cosa de 100 mallorquins, llegeixo el diari. Però saps què passa? Normalment, quan passen coses al món i la gent es queixa, i més quan són estudiants, tothom aprofita la mínima per liarla. Recordo ara un article de no sé quin diari que deia quelcom semblant a això: "Muchos estudiantes contra Bolonya. Pero...saben que reivindican?" I és que entre la immensa diversitat de pancartes contra Bolonya, n'hi havia més d'una i més de dues que eren completes tonteries, fora de lloc i que denotaven DESinformació, que és el que hi sol haver entre els manifestants. Que si, que està molt bé que defenseu que això és culpa dels "dolents" que no diuen tot el que és i tota la pesca, però em fa gràcia.

Pel que fa a la meva participació, jo sóc dels que pensa que moure's ara és una tonteria. A més a més, pel que jo sé (que tampoc és molt, la veritat), l'EEES no està tan mal parit. Estic absolutament dacord amb moltes coses de les que es reivindiquen però què vols que et digui, ara ja és tard.

I com a última pregunta: vosaltres penseu aturar l'EEES. En cas de que s'aturés, què farieu? Què faries? Posar-te mans a l'obra per a dissenyar un EEES perfecte, m'imagino.

Si no et fa ganes discutir, tant se me'n fot, però trobo interessant defensar aquesta postura perquè els estudiants són molt fàcils de manipular.

Apa, sort amb la mobilització!

biel marti ha dit...

Estimat francesc hem desconcerta un poc la teva crítica fàcil i llunyana desde del treball que fan els altres. en primer lloc si a un lloc determinat tenen pancartes incompletes o desinformades no ho pots extrapolar a tots els manifestants. El que fas es donarmos la rao de la opacitat del procés, ja que entre el propis manifestants regne el caos, i la desinformació apoteòsica.
per una altre part, aixó que penses de que moures ara és una tonteria no serveix per res també hem sembla una errada impresionant. És que recordes un procés de protesta similar en les universitats en els darrers trenta anys. no saps que el decret que aproba bolonya a Espanya fou el 2007 i no abans. i que enlloc de ser una llei que substituexi l´anterior i es debati en el congres dels diputats fou una imposició de l´estat escollit "democràticament". Creus que es tard tal vegada en puguis posar exemples de procesos similars i dequan s´han engegat per els estudiants. Ho dic pq la passivitat és la postura fàcil però realment pens que si tots aportam el nostre gra d´ arena podriem contar una altre pelicula els nostres fills.
per cert creus que no està mal parit un procés que preten fomentar la mobilitat dels estudiant i fomentar el treball autònom d´aquests, i que com a rerafons du implícit l´entrada de capital extern a l´universitat que condicionarà els plans d´estudis i les metodologies pedagogiques que s´apliquen a les facultats.
de veritat creus que no està mal parit un p´rocés que posarà en mans de l´interés capital i empreserial a l´investigació en lloc de l´interès científic i social que puguin tenir les investigacions d´avui en dia.

es clar que no el ferem nosaltres a tot el projecte xó no l´entenem sense la participació dels estudiants.
una prioritat que fariem...exigir l´augment de despesa pública per tal d´evitar l´entrada de capital extern. llavors els professionals corresponents amb els recursos corresponents ja diran la seva només faltaria que un grup d´estudiants faci lleis educatives no manipulis les coses un cosa es participar i l´altre es fer tot el seu temps.
per cert a l´uib som tretze mil estudiants o uns quans mes. xó tb hauries de valorar l´inici d´altres processos sempre comença de forma local i s´esten a forma global o es que creus que si una cosa no va acompanyada de les masses no es bona. no té pq estar relacionat....
Esperam que venguis a debatir en persona i enriqueixis el debat, graciés per participar....

Enmig de la mar ha dit...

Francesc:

si el procés és tan bó i ens durà tan bons resultats, nosaltres només demanem un referendum entre tota la comunitat universitària. Això, que seria el més democràtic, no s'ha fet, per tant ningú sap quin grau de suport te aquest procés entre l'estudiantat. Si es fes el referendum i sortís que sí al Procés, idó ja estaria, però això no ho faran perquè és un procés implantat de forma completament antidemocràtica.

Si ells, i tu, pensen que som tan pocs, que no representam ningñu, etc, perquè no fan un referendum i ja està...O tal vegada és que pensen que no som tan pocs? O tal vegada, i això és pitjor, és que el sistema universitàri no és democràtic ni compta amb la opinió de l'estudiantat?

Ja veus, moltes preguntes de fàcil resposta...

Isaac ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Assemblea d'Estudiants de la UdG ha dit...

Ànims des de la UdG!!

Anònim ha dit...

Heu de veure i afegir aquesta pàgina al bloc: http://especialbolonya.wordpress.com/