divendres, 3 de juliol del 2009

ACTA ASSEMBLEA DIJOUS 2

ACTA ASSEMBLEA 2 JULIOL 2009 (dijous 18:00h Ses Voltes)

- Assistents: Lluc, Emili, Albert, Marcel, Bel, Maria, Biel, Sílvia, Antínoo, Guillem, Bàrbara, Arturo, Joan Carles, Lio, Inés.
-Ordre del Dia:

1. JORNADES UNIVERSITAT D’ESTIU
.
L’Assemblea esta convidada a les jornades d’universitat d’estiu ‘Globalització: visions crítiques actuals’. Es tracta de fer una ponència el primer dia de les jornades, el 13 de juliol d’uns 15-20 minuts sobre ‘Globalització i privatització de l’ensenyament públic superior: La capitalització del coneixement; el neoliberalisme i les institucions d’ensenyament superior i el cas europeu: el procés de Bolonya i l’adaptació a l’espai europeu d’educació superior (EEES)’.
En Biel Martí es fa responsable de la ponència. Per més informació, la pàgina http://www.uib.es/servei/sac/estiu09/critiques.html i el programa adjunt en PDF.

2. LEGALITZACIÓ DE L’ASSEMBLEA.
Es decideix per majoria que ara per ara no ens institucionalitzarem, ja que no trobem avantatges en la legalització del grup en aquest moment. Es pot reobrir el debat.

3. GESTIÓ DE RECURSOS

Hem decidit que els guanys del concert anti-bolonya (1500€) els ingressarem a Caixa Colonya, una banca ètica que destina els beneficis a projectes solidaris (Web Caixa Colonya: http://colonya.grdar.com/index.php ) Compta amb vaires sucursals a Mallorca. Els titulars de la llibreta seran en Guillem, n’ Emili i n’ Inés, ja que no fan la declaració de la renta i no hauran de declarar aquest diners.
Han quedat dimecres 8 al matí per anar a informar-se i veure si ho ingressem.

Es va parlar de la inversió d’ aquests diners. Sorgiren algunes idees interessants que ja s’havien plantejat:
- Apadrinar a un menor (preferiblement una nena ja que solen patir situacions molt més dificultoses i precàries). Hi ha diverses fundacions, com la de Vicenç Ferrer (web: http://www.fundacionvicenteferrer.org ) o moltes altres on puguem estar segurs d’ on estan invertits els diners. Per la pròxima assemblea hem de dur informació sobre diferents fundacions i possibles llocs on es pugui apadrinar. Es destinarien una 500€ per aquesta iniciativa.
- Convidar a alguns professors de l’ UAB i UB que han contribuït al llibre ‘La cara fosca del Pla Bolonya’ creat per l’Assemblea de PAS i PDI de les Universitats Públiques Catalanes
(web: http://assembleapdipas.universidadpublica.net/es ). Es podria mirar de fer una conferència amb els professors convidats, membres de l’assemblea i professors de la UIB si els interessa. Possibles dates per fer-ho son al més d’ octubre 2009 que la gent encara no va gaire estressada o el dia 21 o 22 de setembre en les Jornades d’ Acollida i presentació, tot i que probablement hi anés menys gent.
- Crear una revista informativa, constructiva i lúdica sobre Bolonya, la lluita a nivell internacional, estatal i local, amb entrevistes, caricatures, i tot el que sorgeixi. Fer un llibret que faci competència als diaris de la UIB, per exemple.


4. JORNADES D’ ACOLLIDA DELS NOUS ALUMNES

Els dies 21 i 22 de setembre fan la presentació dels nous alumnes, amb la presentació de cada carrera etc. Estam convidats a participar en aquestes jornades.
Les propostes per aquests dies son:
- Taller d’ assemblearisme o altres.
- Representació teatral o ‘performans’
- Xerrada professors Bcn ( si es decideix fer aquest dia i ells poden)
- Fira d’intercanvi de béns. Proposta que consisteix en que cada un porti tot allò que ja no utilitzi o necessiti i intercanviar-ho per alguna cosa que hagi dut algú. Es pot tractar de qualsevol cosa: roba, mobles, estris, llibres, jocs, apunts, discos, i tot el que es vulgui. Aquesta idea es podria traslladar al nostre dia a dia i fer una trobada d’intercanvi a la UIB cada X mesos.
- Fer una segona edició del Concert Antibolonya.
- Altres propostes.

5. DELEGACIÓ D’ALUMNES
Encara queden coses a la delegació d’alumnes del Jovellanos. Es farà un darrera crida a la gent que encara pugui tenir coses allà i el que no tingui amo ho durem a Deixalles o a la fira d’intercanvi.
Després de l’últim avís anirem a fer una neteja tots els que vulguin (Maria, Biel, Albert, Emili, Inés, etc).

6. PRÒXIMA ASSEMBLEA
Es queda el pròxim dijous 23 a les 19’00h a Sa Pobla.


Assemblea d’ Estudiants Contra Bolonya
.

1 comentari:

Adrià ha dit...

http://www.kaosenlared.net/noticia/necesidad-balance-movimiento-antibolonia