diumenge, 26 d’abril del 2009

Concentració per una universitat democràtica!

Després dels exitosos resultats del referèndum i les passades vacances, convocam a tota la comunitat universitària a concentrar-se a les dotze hores davant l´edifici Son Lledó.AQUEST DIMARTS. de la mateixa manera i haurà concentracions als Països Catalans i arreu de l´estat espanyol. la coordinadora d´assemblees ha convocat vaga general a totes les universitats dels nostres països. esperam la vostra participació.
davant l´imposició, subversió!
davant l´obscurantisme, acció!
davant la repressió policial, insubmissió!

2293 persones de la UIB han votat en contra de Bolonya i la rectora no ha fet res.
saps quants vots foren necessaris per a que ella fos escollida?

2 comentaris:

NoTotEsLoQuePareix ha dit...

Personalment crec que un col·lectiu de 2000 i pico d'estudiants no és representatiu dels 15000 o més estudiants que pugui tenir la UIB. Que la resta d'estudiants no es volen pronunciar, això ja és una altre cosa. Però crec que no us podeu fer passar com a representats de la resta dels estudiants de la UIB. Si no heu aconseguit arribar a la resta d'estudiants, crec que hi ha un problema.

Crec que hem de ser realistes, si voleu aturar Bolonya, s'ha de fer una bona campanya i s'ha d'aconseguir la votació majoritària de tota la comunitat d'estudiants, no només d'una part.

Sé que no tothom va a votar sempre, però personalment, quan vaig veure, lo poc sèria que era sa votació, vaig afluixar-me'n. I que quedi clar que entenc i valor el gran esforç que vau fer per organitzar-ho.

Aquí el problema ha estat de comunicació i fins que això no s'arregli, crec que hi ha poques coses a fer.

Emili ha dit...

M'agradaria saber que entens per organització poc sèria, ja que t'he de dir que teniem una base de dades per evitar que la gent votés dos cops i controladors externs d'altres entitats tipus: GOB, joves d'esquerra unida, joves de mallorca per la llengua, etc que evitaven que hi hagués irregularitats. Així mateix teniem organitzada una comissió referendària que s'encarregava de què tot es produís sense aldarulls i de manera democràtica. També s'ha de dir que la participació del rectorat en l'organització del referèndum ha estat 0. No ens han proporcinat cens ni cap eina que agilitzes la feina.

Tal vegada tens raó, no va venir el 100% d'estudiants, si més no, no estic d'acord en què diguis que ha estat per falta de campanya. S'ha fet una bona campanya i sincerament, crec que qui no ha votat ha estat perquè no ha volgut.

Pel que fa al tema de la representativitat, diré que en un sistema democràtic, persona que decideix no votar accepta el resultat de les eleccions, així que per jo, el resultat és del tot legítim i representatiu.